Projecten

Een greep uit door mij gerealiseerde projecten:

Fourco IT Services Benelux

Fourco website

Een WordPress site gebouwd op basis van GeneratePress & GenerateBlocks Pro, geoptimaliseerde afbeeldingen en WP Rocket, zoals alle Markus websites.

Rijregeling

rijregeling

Rijregeling.nl is een webshop die actief is sinds juni 2013. Alle artikelen zijn zeer goed vindbaar met zoekmachines. Deze webshop is in 2020 omgebouwd van Joomla/Virtuemart naar een 3-talige webwinkel m.b.v. Wordpress, Woocommerce en WPML en ontvangt sindsdien bestelling van over de hele wereld.
Ook het logo en de belettering van de bedrijfsauto zijn door mij ontworpen.

Rutger Lamers Fotografie

rutger lamers fotografie en videoproductie

Een WordPress website met een custom theme op basis van een starter theme, met foto’s en video’s van Rutger Lamers zelf en teksten door Sonja van Vuren.

Vicura

vicura

Vicura is een webshop voor scootmobielen, rollators, rolstoelen, woningcommunicatie, automatiseringstechniek en aanverwante artikelen.
De shop is gemaakt met WordPress en Woocommerce met een ruime hoeveelheid aan maatwerk/aanpassingen aan functionaliteiten en weergaven.

Radio Totaal Nijmegen

radio totaal nijmegen

Radio Totaal was in de jaren tachtig een radiostation in Nijmegen. De site is voor ex-medewerkers en ex-luisteraars om herinneringen op te halen. Er zijn artikelen met verhalen, een flinke hoeveelheid foto’s en geluidsfragmenten en nog veel meer van toen en van de diverse reünies die sinds 2002 voor ex-medewerkers zijn georganiseerd.

De Liedjesfabriek

de liedjesfabriek

De Liedjesfabriek is een stichting die zorgt voor een plezierige afleiding én herinnering voor kinderen in ziekenhuizen d.m.v. het samen maken van een lied en videoclip.
De website is door anderen gemaakt met WordPress en een custom theme. Ik heb de site technisch verbeterd (versneld) en grafisch aangepast. Het theme zal ik tzt. vervangen door een eigen custom theme. Verder onderhoud/update ik de content.

Jugendstil-ArtDeco.de

glass art nouveau

Jugendstil-ArtDeco.de is de Duitstalige versie van Art Deco Doesburg. Op deze site wordt een deel van de uitgebreide collectie plateel, glas, lampen, porselein en figuren uit het begin van de twintigste eeuw getoond. De volledig Duitstalige site is gemaakt m.b.v. WordPress en de populaire ecommerce-plug-in Woocommerce en de WPML plug-in.

Art Deco Doesburg

jugendstil art deco

Art Deco Doesburg is een galerie voor toegepaste kunst uit de Art Nouveau en Art Deco periode. Op deze Engelstalige versie van de site wordt een deel van de uitgebreide collectie plateel, glas, lampen, porselein en figuren uit het begin van de twintigste eeuw getoond. De volledig Engelstalige site is gemaakt m.b.v. WordPress en de populaire ecommerce-plug-in Woocommerce en de WPML plug-in.

Fruffel

fruffel

Fruffel.nl is een kleine webshop, maar met bijzondere, unieke artikelen. Webshop eigenaresse Ageeth Jak maakt zogenaamde “Fruffels” van diverse (gebruikte) stoffen, materialen en voorwerpen. Deze Fruffels kunnen dienen als therapeutisch hulpmiddel bij onrust door dementie. Lees op de webshop over het hoe en waarom. De webshop is gebouwd met WordPress en Woocommerce.

RLFoto en RLVideo

rlfoto en rlvideo

De websites van Rutger Lamers Fotoreportages en Rutger Lamers Videoproducties zijn grotendeels door Rutger zelf ontworpen. Ik maakte de sites met o.a. WordPress op basis van het Sage starter theme met het Bootstrap CSS-framework.
Deze sites zijn inmiddels vervangen door een nieuwe site op een nieuw domein.

GoodToRemember

goods to remember

Goodstoremember.nl was een bestaande website. De eigenaresse heeft zowel de hosting, als het onderhoud en ondersteuning bij Markus ondergebracht en een nieuw theme laten installeren.

2BZar

2bzar

2BZar was een damesmodewinkel in Druten. Voor deze zaak ontwierp ik het logo dat gebruikt werd voor de gevelreclame, prijskaartjes, draagtassen enz. De 3 kleuren van het logo waren ook her en der terug te vinden in de winkel.
Daarnaast had ik de website voor 2bZar gemaakt. De winkel is helaas begin 2019 opgeheven.

Ramtronics

ramtronics

Ramtronics zocht een manier om haar complete productprogramma op het internet te presenteren. Met deze website kan Ramtronics dit nu geheel zelf beheren. Met een klik op de knop zou de huidige online-productcatalogus zelfs kunnen worden omgeschakeld in een webshop, met geïntegreerd betalingssysteem.
De site werkt nog met een oude Joomla-versie, maar zal binnenkort door mij worden omgezet naar Wordpress.

Productstickers

productlabels

Voor PowerVision BV ontwierp/maakte Markus stickers met daarop het merklogo en gegevens van producten.

Annie van Accooij

villa annie van accooij

Geijsberts Holding BV boodt een villa aan de Bredestraat in Nijmegen te koop aan. De villa was compleet gerenoveerd. D.m.v. de website werden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de geschiedenis van de villa, status van de renovatie en hoe de villa er na renovatie uit zou gaan zien. De villa is verkocht en per 1 oktober 2017 door de nieuwe eigenaar betrokken. De website is daarom uit de lucht gehaald.

PowerVision

powervision

PowerVision BV is producent en distributeur van ‘power conversion’ producten. De site is bedoeld om informatie te verstrekken aan dealers over de producten van PowerVision.
De website is een simpele, inmiddels sterk verouderde HTML-website. Naast de website heb ik ook gewerkt aan het logo en heb ik alle productstickers gemaakt.

Iesy

iesy

Iesy is een productmerk van PowerVision BV. De site is bedoeld om informatie te verstrekken aan gebruikers van de Iesy-producten. Naast de website heb ik ook gewerkt aan het logo en heb ik alle productstickers gemaakt.

SmartFuse

smartfuse

De SmartFuse is een van de producten van PowerVision BV. Deze site is bedoeld om speciale aandacht te schenken aan en informatie te verstrekken over dit bijzondere, door PowerVision ontwikkelde product. Naast de website heb ik ook gewerkt aan het logo en heb de productsticker gemaakt.

Moods Hair en Visagie

moods hair en visagie

Voor visagiste, schoonheidsspecialiste en docente Bonny Thomassen maakte ik deze site. Het uitgangspunt voor de gebruikte kleuren was het bestaande logo. Daar zijn passende foto’s bij gezocht voor de homepagina. De site bood een online inschrijfformulier voor diverse cursussen en workshops.
De site is inmiddels vernieuwd.

Vechtsport Service Nijmegen

vechtsport service nijmegen

Vechtsport Service Nijmegen heb ik in opdracht van Stichting Top Judo Nijmegen ontwikkeld. Het was een site waarop vechtsportclubs zich uitgebreid konden presenteren en waar bezoekers van de site op diverse criteria een vechtsportclub konden zoeken. De ingeschreven clubs konden hun activiteiten kenbaar maken in de ‘Vechtsportagenda’. Leden van de ingeschreven clubs konden hun spullen of diensten aanbieden via de ‘Vechtsportmarkt’. De site is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen. Helaas is de website opgeheven.

Dogs en Co.

dogs co

Dogs en Co. was een hondenpension, waar u ook terecht kon voor het trainen van de gehoorzaamheid en voor advies en training bij allerlei soorten gedragsproblemen bij uw hond. De site is inmiddels uit de lucht wegens opheffing van het bedrijf.